Workshops – Climbfulness

Ben je op zoek naar een manier om je lichaam beter in balans te brengen na al dat klimmen? Wil je jouw focus verscherpen of blijf je het lastig hebben met hoge voetplaatsing door een gebrek aan flexibiliteit? Probeer dan zeker onze climbfulness workshop uit.

Aanbod

Inhoud

Lessen met focus op blessurepreventie, balans, flexibiliteit, vormspanning en mentale training. Elke klimmer, van beginner tot fanatiekeling, van jong tot oud, zal voordeel ondervinden aan deze, op yoga-geïnspireerde sessies.

Doelgroep

Elke klimmer die streeft naar meer balans in zijn lichaam.

Wanneer

Motion biedt een reeks van 6 lessen aan, telkens georganiseerd op maandagavond van 19u30–20u50. De data waarop onze lessen zullen doorgaan zijn 10/02, 17/02, 24/02, 2/03, 9/03 en 16/03. De 6 lessen werken opbouwend en daarom is het aan te raden om de volledige reeks te volgen. Indien gewenst, kan je echter ook per aparte les deelnemen.

Waar

De lessen zullen plaatsvinden in het rustige vergaderzaaltje van klimzaal De Stordeur.

Aantal deelnemers

Om kwaliteit, voldoende ruimte en een bepaald zen-gehalte te kunnen garanderen, wordt het maximum aantal deelnemers beperkt tot 10 personen.

Benodigheden

Wij vragen om zelf een yogamatje (of gelijkaardig) mee te brengen. Indien je thuis een yoga-blok hebt liggen, mag je deze altijd meenemen, maar dat is zeker niet verplicht. Wij zorgen voor alle andere attributen die gebruikt zullen worden tijdens de climbfulness.

Prijs

Per aparte les van 1u20 betaal je €13. Indien je inschrijft voor de hele reeks van 6 lessen, betaal je slechts €66 in totaal (€11/les).

Uiterste inschrijvingsdatum

Vooraf inschrijven voor de Climfulness is verplicht, aangezien het aantal plaatsen per les beperkt is. We stellen onze inschrijvingen steeds open tot 3 dagen voor aanvang van de les; inschrijven kan dus t.e.m. vrijdagavond voor de komende les op maandagavond. Bij minder dan 6 inschrijvingen, zal de les helaas niet doorgaan en word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Wil jij graag deel uitmaken van onze climbfulness sessie(s)? Schrijf je hieronder dan tijdig in.

Wat vertellen anderen over de workshops bij Motion?