Outdoor klimmen – Stages buitenland

Deze stages richten zich op de sportklimmer die graag zijn klimniveau op de rots wil opkrikken. Er zal hoofdzakelijk gefocust worden op klimtechniekverfijning, maar ook andere thema’s zoals blessurepreventie en klimyoga komen aan bod (de exacte inhoud verschilt naargelang klimniveau en stage). Kortom, bij deze stages staan verbetering van jouw voorklimprestaties, zon en plezier centraal.

Aanbod

  • Stage – klimniveau 6e graads: 21/03 – 28/03/2020

Alle informatie over onze sportklimstages in Spanje 2020, kan je hier lezen.

Lees het blogverslag over de sporklimstage in Siurana (februari 2018) om al helemaal in de stemming te komen.

Wil je deze stage niet missen? Schrijf je dan tijdig in via Klimclub Hungaria (beperkt aantal plaatsen).

Wat vertellen anderen over de buitenlandse klimstages bij Motion?

Outdoor klimmen - Binnenland

Weekendje met onze familie geklommen met Tess in Pont-à-Lesse. Heropfrissing van alle technieken single-pitch topropen en voorklimmen. Intensieve tweedaagse met een topmadam. Goed opgebouwde lessen, juiste keuzes, veel uitleg en tijd voor al onze vragen, veel actie en als biologe ook oog voor de natuur zowel flora als fauna (hagedissen en vleermuizen gespot). Als je een toppertje zoekt dan is er maar één adres en dat is Tess!

Filip V.

Outdoor klimmen - Stage buitenland

Tess Driessens, iemand met passie voor onze mooie sport. Een betere coach kan ik me niet voorstellen. Alvast bedankt voor het bijbrengen van al deze nieuwe uitdagingen en technieken; ik kom zeker volgend jaar nog een stage volgen!!! Bedankt, Tess (Motion).

Wesley W.

Outdoor klimmen - Stage buitenland

Tess is een super enthousiaste klimcoach en ze weet waar ze het over heeft!

Jef C.

Outdoor klimmen - Stage buitenland

Tess is een motiverende persoonlijkheid die van ‘s ochtends al staat te springen om je mee naar de rotsen te nemen en je ‘s avonds tot rust brengt met een Inspirational story! Doe zo voort en tot op de volgende stage!

Steave G.